Sneltransport Europa

Sneltransport Europa

Heeft u een zending voor een Europese klant dat met spoed geleverd dient te worden? Of misschien moet er dringend iets opgehaald worden ergens in Europa? Wij bezorgen uw zending of halen ze zo snel mogelijk op overal binnen Europa. Dit altijd rechtstreeks en zonder tussenstops.

Onze eigen koeriers halen de goederen op en rijden vervolgens door naar de plek van bestemming. Wij geven uw goederen nooit uit handen aan andere partijen. Zo zijn ze altijd veilig en bent u altijd zeker van de snelst mogelijke levertijd via de weg! U behoudt daardoor ook de volledige controle over uw zending. Wij kunnen u te allen tijde zeggen waar uw zending zich bevindt en wanneer deze op de plaats van bestemming zal zijn.

Moet het extra snel gaan? Er moet iets opgehaald worden ergens in Europa en u kan niet wachten tot onze koerier vanuit België ter plaatse is? Dan kunnen wij ook ons netwerk van Europese partners aanspreken. Wij contacteren dan een partner in de buurt van het ophaaladres zodat de zending nog sneller opgehaald en geleverd kan worden.

Wilt u ook een zending naar het buitenland via onze koerierdienst versturen of heeft u vragen? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

Europa Sneltransport

Vragen?

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Mail ons op planning@everesttransport.be of bel ons op telefoonnummer 0492/16.40.44